donderdag 3 april 2008

De nieuwe stempels van Stempelglede

Speciaal voor ons laatste gezinslid een kaartje gemaakt. Felix, onze kat, is nu ongeveer 5 maand oud. Ongeveer, omdat we het niet precies weten. Hij is bij het asiel in Harderwijk aan komen lopen, daar hebben wij hem opgehaald. Het is WEL een boef. Wanneer Neagra, onze poes van 14, buiten is geweest en weer naar binnenkomt, verstopt Felix zich en wanneer Neagra dan voorbij komt lopen, laat hij haar schrikken. Wanneer Neagra dan doorloopt naar haar stoel, weet Felix niet hoe snel hij naar de stoel moet sprinten, om op haar plekje te gaan liggen. Hij ligt daar dan en je ziet hem denken: Wat nou? Ik? Ik deed toch niets? Neagra draait dan een paar maal met haar ogen en gaat hoofdschuddend ergens anders liggen. Dit herhaalt zich zo'n 10 x per dag.




Zoooo lief,..... als hij slaapt! Hij houdt zijn hand (poot) voor zijn ogen, omdat hij zich eigenlijk wel schaamt voor zijn acties.




Ons boefje, samen met Björn-Petr.




Ik heb zo'n mooi blad met stempels gekocht van Gunhilde van Stempelglede uit Noorwegen. Het betreft de spring collection. Een item van dit blad is een katjes-stempel. Zoo mooi en zo makklijk in te kleuren. Over de kaart zelf heb ik wat langer gedaan, hahahahaha.




De binnenkant;




De achterkant:

2 opmerkingen:

Gunhild zei

The card is beautiful! Very pretty coloring! And I love the handwriting along the edge, what a great idea!

I'm glad you like the stamps :)

Have a nice weekend!

Gunhild zei

Just wanted to stop by and say have a great week!

Gunhild