woensdag 23 april 2008

Kruidvat cadeautjes

Bij het Kruidvat zijn deze week deze fantastische Hollandse grachtenpandenstempels en oudhollandse rubons in de aanbieding. Heb dus al voor mijzelf, mijn moeder en Elisabeth ingeslagen. Ook Eveline, die mee was, kon e.e.a. niet weerstaan.







dinsdag 22 april 2008

You make my day award



Van Anja van Stempelcreaties kreeg ik de You make my day award. Ontzettend bedant Anja, ik voel mij zeer vereerd.

The rules for the "You make my day" award are to represent it to people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blog land. Let them know through e-mail or post by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times, and if you do, consider yourself rally, really loved.

Ik geef deze award door aan Heike

en Gunhild

Just Johanna

Ik vind de stempeltjes van Just Johanna zo grappig. In de trand van Gunhild is er dus snel een kaartje mee gemaakt. Het papier is van 5th Avenue/ Making memories van de Hobbykamer in Swifterbant.

maandag 21 april 2008

Een kaarsje opsteken

Een mailvriendin van mij moest vandaag om 16.00 solliciteren voor een nieuwe baan. Ik beloofde voor haar een kaarsje op te steken om die tijd. Even een kiekje geschoten als bewijs. En nou maar hopen dat ze aangenomen wordt.



Proefkaartje

Björn-Petr zit dit jaar in groep 8. Het jaar van afscheid nemen. Ik wil daarom voor iedere leerkracht waar hij les van heeft gehad een kaartje maken. Ik heb vandaag proefkaarten gemaakt.



Tone Finnanger

Tone Finnanger is een Noorse kunstenares. Zij heeft over ieder jaargetijde een knutselboek geschreven. Dit komt uit het paasboek.

zondag 20 april 2008

Kaartje voor Annelies

Rob ontbijt bijna iedere ochtend bij Wouda in Amsterdam. De eigenaar heet ook Rob en wordt daarom Robbie broodje genoemd, Rob heet Robbie Hatter. Robbie broodje heeft trouw personeel en trouwe klanten. Annelies, collega van Rob, wordt morgen 63 en gaat een paar dagen naar New York. Rob (Hatter hihihi) vroeg mij daarom iets moois voor haar te maken. De grappige tickets heb ik van Elisabeth gekregen.





donderdag 3 april 2008

De nieuwe stempels van Stempelglede

Speciaal voor ons laatste gezinslid een kaartje gemaakt. Felix, onze kat, is nu ongeveer 5 maand oud. Ongeveer, omdat we het niet precies weten. Hij is bij het asiel in Harderwijk aan komen lopen, daar hebben wij hem opgehaald. Het is WEL een boef. Wanneer Neagra, onze poes van 14, buiten is geweest en weer naar binnenkomt, verstopt Felix zich en wanneer Neagra dan voorbij komt lopen, laat hij haar schrikken. Wanneer Neagra dan doorloopt naar haar stoel, weet Felix niet hoe snel hij naar de stoel moet sprinten, om op haar plekje te gaan liggen. Hij ligt daar dan en je ziet hem denken: Wat nou? Ik? Ik deed toch niets? Neagra draait dan een paar maal met haar ogen en gaat hoofdschuddend ergens anders liggen. Dit herhaalt zich zo'n 10 x per dag.




Zoooo lief,..... als hij slaapt! Hij houdt zijn hand (poot) voor zijn ogen, omdat hij zich eigenlijk wel schaamt voor zijn acties.




Ons boefje, samen met Björn-Petr.




Ik heb zo'n mooi blad met stempels gekocht van Gunhilde van Stempelglede uit Noorwegen. Het betreft de spring collection. Een item van dit blad is een katjes-stempel. Zoo mooi en zo makklijk in te kleuren. Over de kaart zelf heb ik wat langer gedaan, hahahahaha.




De binnenkant;




De achterkant:

dinsdag 1 april 2008

Ismaki Challenge week 13

Deze week had Ismaki weer een heel mooie challenge. Omdat vandaag mijn Lente stempels van Stempelglede uit Noorwegen binnen kwamen ben ik hier meteen mee aan de gang gegaan. Het eindresultaat wordt morgen gelijk alweer weggegeven. Eigenlijk zonde, je zou er zelf nog wat langer van willen genieten.

stoere kaart

Ik heb vandaag nog een kaartje afgemaakt, gemaakt met de travelstempel van Posthumus uit Amsterdam. Een prachtige winkel, zo prachtig dat je je moet inhouden. Ik neem altijd contant, niet te veel, geld mee, anders ben ik verloren.