dinsdag 20 mei 2008

Eindelijk weer wat gedaan

Eindelijk weer tijd gehad om wat te doen. De kinderen zijn weer naar school. Het verven buiten is mislukt (vanwege het warme weer), dus er maar een echte schilder bijgehaald. De vaart zit er in. Ik heb vandaag 4 kaarten gemaakt, waarvan 2 met voor-, binnen- en achterkant.

Deze kaart heb ik gemaakt voor een buurjongen die dit jaar zijn eindexamen Havo doet. Het stempeltje op de voorkant is van ArtJourney.





De stempels van Stempelglede vind ik toch het mooist. Gunhild heeft weer nieuwe stempels gelanceerd. Ik heb deze maar gelijk bij Elisabeth besteld....



Met dit stempeltje heb ik al eens een kaart gemaakt voor mijn blog. Maar hij blijft mooi. Het dubbelzijdige papier is uit de 5th Avenue Sophia Harlequin serie van Making Memories. Gekocht, natuurlijk, in Swifterbant.



Het papier van deze kaart is uit de Serendipity serie van Sassafras, de stempel is van de Action(!).

woensdag 7 mei 2008

So much to do....

Sorry aan eenieder, maar in plaats van distress ink ben ik al twee weken bezig met Histor. Histor plafondverf, histor muurverf, histor trapverf, histor garagedeur verf........ Nog heeeeeel even en ik ben er vanaf. Oh ja, ik vergat de rambo beits voor de houten garagemuren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ongelooflijk hulp heb van Rens, Shirley en Björn-Petr. Die schuren, beitsen, stofzuigen en verhuizen de meubelen van hot naar her net zo hard mee. Zelfs de oprit wordt morgen schoongespoten door Björn-Petr met mijn moederdagcadeau van dit jaar, een opzetstuk voor de Kärcher. Een antispetterdakje. Dan ziet alles er weer spik en span uit.
Maar so much to do....so little time houdt dan wel in dat ik HELEMAAL NIET kan knutselen. Volgende week begin ik lekker weer.